Guangzhou Kama Manicure Products Ltd.

Onze belofte blijft
Geef mobiliteitsopties voor de behoeften van onze klant§wants
  • Video
  • Afbeeldingen
Bedrijf Details
Grote Markt: Noord-Amerika, Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Oost-Azië, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, Afrika, Oceanië, Wereldwijd
Type Business: Fabrikant, Importeur, Verkoper
Merken: Kamayi
Aantal werknemers: 100~120
Jaarlijkse omzet: 1000000-10000000
Opgericht Jaar: 2010
Export pct: 70% - 80%
Fabrieksgebied: 2000 Vierkante Meter
R&D-personeel: 20
Inleiding

Co. van de Manicureproducten van Guangzhoukama, Ltd is een dochteronderneming van Hong Kong Kama Cosmetics Co. , Ltd, wordt gestationeerd in Hong Kong, China, en zijn filiaal gevestigd in Baiyun-District, Guangzhou. Het is een professionele fabrikant die van UVnagellakkleefstoffen R&D, productie en verkoop integreren.

Hoofdzakelijk OEM en ODM vestigt de verwerking, en strategische samenwerking in binnen- en buitenland met bekende merken! En hebben hun eigen merk. De fabriek is een professionele stofvrije workshop met een gebied van meer dan 1.600 vierkante meters! De de kernfilosofie van het bedrijf moet „prima kwaliteit creëren, een beroemd merk vestigen, en bepleit groene manicure“; de „kwaliteit eerst, de dienst eerst, en de woorden moeten zijn“ zijn het kernprincipe. Houd uw eigen kwaliteit, houd uw kwaliteit, en verhoog constant onderzoek en ontwikkeling, en houd boekend vooruitgang.

 

China Guangzhou Kama Manicure Products Ltd. Bedrijfsprofiel 0

 

 

China Guangzhou Kama Manicure Products Ltd. Bedrijfsprofiel 1

Geschiedenis

In 2008, richtten wij de kosmetische naamloze vennootschap van Zhejiang op EnFuJia, die aan het onderzoek, de productie en de verkoop van Spijkergel en nagellak geëngageerd is. In 2018, nagelen wij opstelling een dochteronderneming in Baiyun-District van Guangzhou en Guangzhou fabriek - Co. van de spijkerproducten van Guangzhou Kama, Ltd, die zich op R&D en de productie van nagellaklijm, evenals de buitenlandse handelsuitvoer concentreren. Het buitenlandse handelsverkoopvolume is de V.S. $2 miljoen in 2019, en wij hebben ons eigen merk Kamayi. Onze fabriek is een professionele stofvrije workshop met een gebied van meer dan 1.600 vierkante meters! De de kernfilosofie van het bedrijf moet „prima kwaliteit creëren, een beroemd merk vestigen, en bepleit groene manicure“; de „kwaliteit eerst, de dienst eerst, en de woorden moeten zijn“ zijn het kernprincipe. Houd uw eigen kwaliteit, houd uw kwaliteit, en verhoog constant onderzoek en ontwikkeling, en houd boekend vooruitgang.

China Guangzhou Kama Manicure Products Ltd. Bedrijfsprofiel 0

Dienst

1. Onze fabriek heeft 12 jaar van ervaring in de industrie van het poetsmiddel van het spijkergel, die aan om het even welke aangepaste vereisten van het poetsmiddel van het spijkergel kan voldoen.


2. Wij zijn fabrieks directe verkoop. Vergeleken met handelaren, bieden wij prijzen uit de eerste hand aan, zodat zullen de prijzen zeer gunstig zijn. Zolang u me kunt contacteren, kunt u het aan u geven!


3. De productkwaliteit is de eerste taak van onze fabriek. Wij hebben 6 kwaliteitsinspecteurs die zich in het inspecteren productkwaliteit specialiseren. Hier zijn wij zeker om dat te beloven als het probleem van ons gelnagellak uw verlies veroorzaakt, zullen wij u uw verlies compenseren.


4. Het krediet is ons basisprincipe om dingen te doen. Als wij u om het even wat hebben beloofd, zullen wij het voor u doen.


5. Onze dienst is online attent, 24 uren, u kan altijd raadplegen als u om het even welke vragen hebt, werkt de fabriek volledig met productie samen, is de leveringscyclus kort, hoeveel orden, wij leveringscyclus, zullen kunnen beloven doen.


6. Lage MOQ, fabriek heeft vlek, op elk ogenblik kunnen wij u van goederen snel voorzien.


7. Wij kunnen u aankoopdienst aanbieden. Als u om het even welke het kopen behoeften hebt, kan ik voor u kopen.

 

China Guangzhou Kama Manicure Products Ltd. Bedrijfsprofiel 0

Ons Team

China Guangzhou Kama Manicure Products Ltd. Bedrijfsprofiel 0

China Guangzhou Kama Manicure Products Ltd. Bedrijfsprofiel 1

China Guangzhou Kama Manicure Products Ltd. Bedrijfsprofiel 2

China Guangzhou Kama Manicure Products Ltd. Bedrijfsprofiel 3

China Guangzhou Kama Manicure Products Ltd. Bedrijfsprofiel 4